Majorstuveien 15, Oslo

Mandag - Fredag 10-18

Lørdag 10-16

Siste nytt fra Mitt Kashmir

RSS

Når er konkurssalget?

30 mai, 2020

Når er konkurssalget?

Jepp. Det spørsmålet fikk jeg forrige dagen av to damer som stod på trappa til butikken…. Spørsmålet kom ufiltrert etter at jeg fortalte at det var rolige dager her på hjørnet.
Les artikkel
Den rareste påsken

12 apr, 2020

Den rareste påsken

Det er nå en måned siden hverdagen vår ble snudd opp ned. Her kommer en liten oppdatering og noen betraktninger fra Taggens hjørne på Majorstua. Og jeg ser som vanlig litt lenger enn til Bogstadveien ...

Les artikkel
Takknemlighet og silke

01 apr, 2020

Takknemlighet og silke

Jeg har lært at takknemlighet ikke skal tenkes. Det skal vises, uttrykkes, deles og gis videre. Jeg gjør alt jeg kan for å opprettholde produksjonen i Assam. Her jobber familiene hjemme - og det kan de gjøre tross portforbud. Vil du være med?
Les artikkel