Bygdøy Allé 17, inngang fra NielsJulsgate. Ring når du er her.

Mandag - Fredag 09-17

Man må gjøre en avtale før man kommer, da vi ikke alltid er i lokalene.

Ring 93 80 80 22 eller send epost til tag@mittkashmir.no

· · Kommentarer

Rettferdig Dugnad

· · Kommentarer

Hallo venner og følgere av Mitt Kashmir.

Dagens blogg handler om Rettferdig Dugnad. Et firma som skal skape hundrevis av av permanente, trygge arbeidsplasser i en del av verden hvor en stabil og forutsigbar inntekt for folk på landsbygda er sjelden vare. Vi jobber for det meste med kvinner her, men mannfolka er også med. 

Ideen om Rettferdig Dugnad har jeg skrevet om tidligere, men kort fortalt har vi satt i gang produksjon av kjøkkenhåndklær, vaskekluter, duftposer, skjærefjøler, duker og håndklær. Dette er varer vi skal selge ut til foreninger og idrettslag. Vi skaper på mange måter en vinn-vinn situasjon. Vi skaper skikkelige arbeidsplasser og det blir solgt flotte varer til inntekt for reiser, utstyr eller hva foreninger og lag trenger penger til.

Men det koster. Og siden vi ikke låner penger finansieres alt fra omsetningen til Mitt Kashmir. Og det er ikke alltid lett. Det er blitt foreslått "Spleis" kampanjer og liknende. Det har vi valgt å ikke gjøre. Vi tror at økt oppmerksomhet rundt dette vil skape et engasjement som vises gjennom handel. En bursdagspresang eller venninne gave kjøpt hos oss vil utgjøre forskjellen.

I skrivende stund vurderer vi en "Fund-raising" hvor bidragsgiverne vil være med på å finansiere veveskolen hvor vi utdanner vevere fra landsbygda og som igjen vil gi sin kunnskap videre til sine folk i landsbyene de kommer fra. Vi snakker langt fra allfarvei. Det er plass til 30 elever og de bor på internatet. 

Se bilder:

 

 

 

Men for nå så finansieres Rettferdig Dugnad sin fremtid på omsetningen fra Mitt Kashmir.

Så ser du noe fint i dag så er det lov å handle.