Bygdøy Allé 17, inngang fra NielsJulsgate. Ring når du er her.

Mandag - Fredag 09-17

Man må gjøre en avtale før man kommer, da vi ikke alltid er i lokalene.

Ring 93 80 80 22 eller send epost til tag@mittkashmir.no

· · 2 kommentarer

The show must go ... home? 

· · 2 kommentarer

9 år på hjørnet er over. Ja, det er helt sant. 

Gårdeier ønsker å overta lokalene til andre formål. Jeg har muligheten til å være her gjennom sommeren, men slik situasjonen er nå, så har jeg bestemt å bruke juni på å pakke ned butikken. Siste dag er 19. juni. 

Men Mitt Kashmir lever videre

Selvfølgelig! Jeg elsker det jeg driver med, varene mine, produsentene - og kundene. Jeg gir meg ikke. Punktum.

Mitt Kashmir vil i tiden fremover eksistere her på mittkashmir.no. Jeg vil fortsette å legge ut nye varer, blogge og sende pakker til øst og vest. 

Fra høsten av åpner jeg opp en mindre butikk/showroom et sted i nærheten av Bogstadveien. For det er her vi hører til. Det blir neppe slik det har vært frem til nå - men for alle som har satt pris på kaffepraten, - det skal bli mulig også til høsten! Bare et annet sted. 

Men hva med de i India?

Vi har forpliktelser som vi må overholdes og relasjoner som er for sterke til at de kan avsluttes. Familier, lokalsamfunn og venner har gjort seg avhengige av oss. Korona gjorde ingenting enklere.

For at nettbutikken skal få nye varer over sommeren, og for å holde hjulene i gang hos våre samarbeidspartnere, kommer vi til å ha et heidundrende flytte-salg de neste 10-12 dagene.

Vi tømmer lageret

Det er vedmodig å pakke sammen, og det bringer frem mange historier. De siste åtte årene har vi støttet mange prosjekter, og nå skal alt frem i lyset. Vi skal pakke ut av alt som står på lageret - og inviterer til mimre-salg!

Samtidig opprettholdes "velg 2 - betal for 1"-tilbudet som vi startet i mai. Legg varene i handlekurven, så oppdateres den i kassen. 

Jeg håper at de neste to ukene med salg i butikken, skal gi oss nok kapital til å komme oss gjennom sommeren  - og til å få i stand nye lokaler til høsten!

Jeg er som du vet alltid positiv

Jeg kunne gått ned i kjelleren nå - og blitt der. Men jeg velger å tro at dette er riktig. Når en dør lukker seg, så åpnes alltid nye muligheter. Og er det en ting jeg har lært i livet - så er det at de mulighetene skal jeg bruke til noe! 

Jeg håper å se deg før jeg slår av lyset her på hjørnet om et par uker! 

Taggen