Bygdøy Allé 17, inngang fra NielsJulsgate. Ring når du er her.

Mandag - Fredag 09-17

Man må gjøre en avtale før man kommer, da vi ikke alltid er i lokalene.

Ring 93 80 80 22 eller send epost til tag@mittkashmir.no

· · Kommentarer

Kom, mai – du skjønne! Pynt deg for oss – og la oss pynte oss for deg!

· · Kommentarer

Jeg skal feire. Vi skal feire. Ja, alt er annerledes i år – men det er mai folkens! Her er mitt bidrag til å løfte stemningen litt.

Kom, mai du skjønne milde skrev Christian Adolf Overbeck til Mozarts toner. La oss virkelig håpe mai blir måneden hvor liv og hverdag igjen kan begynne å ligne på det vi en gang kalte normalt – men som vi egentlig ikke reflekterte så mye over. For alt var normalt. Vi tenkte jo videre over alle små gester i hverdagen. Klemmene, en high-five, den kameratslige dulten og «kom over og ta et glass da vel» - som nå er sett på som rene galematias.

Den nye normalen?

Mitt Kashmir har så langt holdt ut. Men det er tøft. Tøffere enn jeg hadde trodd egentlig. Men gode kunder har stilt opp. Og jeg takker. Men nå snakker vi om «den nye normalen». Det gjør meg litt redd, for når dugnadsstøtten fra de første ukene dabber av – og den nye «avstandshverdagen» blir normalen - da tenker jeg på at husleie, strøm og forsikring fremdeles skal betales. Også i mai, juni – og gjennom hele sommeren.

Snur meg mot lyset

Jeg er en positiv fyr. Kona blir av og til helt oppgitt over hvordan jeg alltid (og kanskje av og til litt naivt) klarer å snu meg mot lyset. Men det er mai! Mai er måneden som er skjønn og mild – med feiringer, sommerfølelse og glede. Det er måneden med konfirmasjoner, bryllup, korps og 17. mai. I år blir det annerledes. Men det er fremdeles mai! Jeg vet ikke hvordan mai så ut for 80 år siden, men noe sier meg at de hadde det verre da.

Vi kan fortsatt markere og vise at vi er her. Er her for hverandre.

Mitt bidrag: Pynt deg selv + få et skjerf til noen som trenger det

Jeg kan jo ikke dele ut klemmer. Og jeg ser ikke for meg at jeg står på gata i Majorstuveien og synger 17. mai-sanger (selv om jeg stadig nynner på noen sårt savnede fotball-sanger om dagen) ... Så mitt bidrag til en litt skjønnere mai, blir fra butikk-perspektivet:

Pynt deg selv – og få et skjerf som kan glede noen andre

Det er enkelt: Du kjøper et skjerf, jeg gir deg et skjerf. Som jeg vil at du igjen skal gi bort. Kanskje til hun på sykehjemmet som er aleine? Til en som fortjener noe pent? Var det noen som handlet for deg når du var i karantene?

Legg to varer i handlekurven, og så ordner nettbutikken resten! 

Jeg holder fortsatt til på hjørnet og vil alltid ta imot deg, på god avstand. Og jeg driver fortsatt med hjemkjøring i hele Oslo! 

God mai folkens! 

Hilsen Taggen