Bygdøy Allé 17, inngang fra NielsJulsgate. Ring når du er her.

Mandag - Fredag 09-17

Man må gjøre en avtale før man kommer, da vi ikke alltid er i lokalene.

Ring 93 80 80 22 eller send epost til tag@mittkashmir.no

· · 1 kommentar

Nytt år og nye overraskelser!

· · 1 kommentar
Hallo.
 
Vi har kommet oss gjennom høytidsdagene og er klare for et nytt spennende år. 2020 bød på store forandringer for de fleste av oss og om ikke verden var blitt mindre før, så merker vi det i alle fall nå.
 
Et virus (ca 1/150,000 mm stort) med utgangspunkt ca 8000 km fra oss i luftlinje har virkelig gjort seg bemerket.
 
Hva skjer hos Mitt Kashmir? Vel, vi har satt ned prisene på en rekke ullskjerf med over 50% og de finner du i Halsgropa.
Vi ser at mange ikke er klar over at vi selger sengtepper og sofapledd og setter derfor ned prisen med 30% på disse for å gi dem litt oppmerksomhet. Sjekk her.
 
Jeg deler ofte om våre samarbeidspartnere i India. Konsekvensene av pandemien har satt dype spor i dette folkerike landet. Rett før jul satt jeg en bestilling på silkeskjerf fra en landsby i Assam og svaret som kom var sårt å lese.
Svaret begynte slik:
 
"Thank you mister Tag. This is the first order we have received since March."
(Det ble plutselig ikke så ille å ikke kunne reise til torpet i Sverige)
 
For to dager siden ringte det et ukjent +91 nummer. Jeg svarer. Det er fra MESH. En organisasjon som jobber med spedalske. De sysselsetter i overkant av 1000 spedalske fordelt på 37 enheter i 14 delstater. De selger sine varer på et par store messer i året, samt til 16 land. Stort sett til mindre fair trade butikker.
 
Jeg traff en av deres folk ved en tilfeldighet på en restaurant i New Delhi og hun fikk mitt visittkort. Dette er 7 år siden. Jeg handlet litt med dem da, men så ble det stille.
 
Jeg er nå i gang med å designe nye skjerf og få avgårde en bestilling av silkeskjerf fra dem. Alt de lager er håndlaget. Silken er håndspunnet og selvsagt vever de for hånd. Og de er flinke. Veldig flinke. Gled dere. Jeg legger ved et silkeskjerf som alt er bestilt. Vi kommer til å lage det samme skjerfet hvor vi bytter ut den blå tråden med 6-8 andre farger. (Noen ønsker?)
Håndvevet silkeskjerf som kommer i mai
Etter ønsker fra flere kunder skal jeg nå få lagt ut flere bokser og skrin i lakkarbeider. Fantastiske venninnegaver!
Håndlagede bokser med lakkarbeid
 
Vi høres,
 
TAG