Bygdøy Allé 17, inngang fra NielsJulsgate. Ring når du er her.

Mandag - Fredag 09-17

Man må gjøre en avtale før man kommer, da vi ikke alltid er i lokalene.

Ring 93 80 80 22 eller send epost til tag@mittkashmir.no

· · Kommentarer

Når er konkurssalget?

· · Kommentarer

Jepp. Det spørsmålet fikk jeg forrige dagen av to damer som stod på trappa til butikken…. Spørsmålet kom ufiltrert etter at jeg fortalte at det var rolige dager her på hjørnet.

Vi er ikke der. Vi har fortsatt kunder, dvs kunder som handler. Ikke bare folk som vil høre hvordan det går. Lykkeønskninger er hyggelige og bra, ja dere forstår.

Jeg vil igjen takke dere som ikke bor i nærheten av butikken og har bestilt på nett.

Norge rundt

Det høres kanskje rart ut, men jeg syns det er rart å sende varer til Tustna, Hareid, Bekkjarvik og Hestvika. Jeg googler faktisk de stedene jeg ikke har hørt om få å et inntrykk av hvor våre skatter havner. Og mange av dere bor på flotte plasser.

2 for 1 fortsetter

Vi har i hele mai hatt en meget hyggelig kampanje gående. Planen var å avslutte dette salget i mai. Men vi fortsetter ut juni. 

Vi regner med å få inn nye varer om 2-3 uker. Men bevares. Vi har da fortsatt mange hundre forskjellig skjerf å velge mellom. Og et par ryggsekker.

Hva som skjer i juli vet vi ikke. Kanskje holder vi stengt et par uker. Vi får se. Mine venner, kollegaer, produsenter og leverandører i India får nå sakte men sikkert lov til å arbeide igjen og det vil ta tid før vevernes dager blir normale igjen.

Nyheter

Klikker du på nyheter får du allikevel se varer som ikke har vært tilgjengelig på nett før.

Takk alle sammen. Ta vare på dere. Gi en albue til noen du er glad i og ha en fantastisk pinse.

Hilsen

Taggen på hjørnet.